Условия на ползване

Този уеб сайт е собственост на ЯН МЕБЕЛ ЕООД и с отварянето му Вие се съгласявате с общите условия за ползване на сайта.

Цялото съдържание в уеб сайта като снимки, лого, търговска марка и информация изцяло принадлежи на ЯН МЕБЕЛ ЕООД.Копирането или свалянето на информация от сайта не Ви дава авторски права.
ЯН МЕБЕЛ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ПРОМЕНЯ СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА КАКТО И ИНФОРМАЦИЯТА В НЕГО БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.

 

1.Регистрация:

Регистрацията в сайта е доброволна.

 

2.Цени:

Всички посочени цени са в български лева и са валидни само към момента на публикуването им. ЯН МЕБЕЛ ЕООД си запазва правото да ги променя без предупреждение.Цените са за базовите модели падащи легла, всички допълнетелни модули и аксесоари се заплащат отделно.В посочените цени не са включени таксите за транспорт, доставка и монтаж.Цените са крайни с включено ДДС.

 

3.Поръчка:

Поръчка може да направи всеки ползвател, като в нея посочва двете си имена, имейл адрес за последваща кореспонденция, телефон за връзка. Поръчката се смята за приета след превод на сумата по проформа фактура по банков път.

 

4.Начин на плащане:

Заплащането се извършва по банков път на базата на издадена проформа фактура с подробно описание на продукта, допълнителните модули и аксесоари /ако има такива/. В проформа фактурата не е включена цената за доставка, транспорт и монтаж.

 

5.Доставка:

Доставката се извършва с куриер, на преференциални цени в рамките на цялата страна.
Има две възможности за доставка:
– до посочен от Вас адрес за доставка.
– до поискване от офисите на куриера.

Разходите за доставка се поемат от купувача, на цени определени от сътветния куриер.
Куриерската фирма с която работим е СПИДИ.

 

4.Защита на личните данни:

ЯН МЕБЕЛ ЕООД гарантира защитата на личните данни. С приемането на общите условия ползвателя дава съгласието си предоставените от него данни да бъдат съхранявани обработвани и използвани от ЯН МЕБЕЛ. или упълномощени трети лица за бизнес анализи, маркетингови или рекламни цели.